Wij zijn een erkend leerbedrijf

Bij Hovek Projectinrichting zijn we trots om een erkend leerbedrijf te zijn en samen te werken aan de toekomst van de interieurinrichting.

Als erkend leerbedrijf bieden wij hoogwaardige opleidingen en begeleiden we leerlingen bij hun professionele ontwikkeling. Onze ervaren medewerkers bieden praktijkgerichte opdrachten die zorgen voor de ontwikkeling van de benodigde kennis en vaardigheden.

Wij geloven in leren door doen. Onze leerplaatsen zijn praktisch georiënteerd, waardoor leerlingen direct toepasbare vaardigheden ontwikkelen die cruciaal zijn in onze branche.

Of je nu een startende leerling bent of een professional die zijn expertise wil verfijnen, wij bieden diverse op maat gemaakte leermogelijkheden. Van eenvoudige opdrachten tot complexe projecten, we hebben iets voor iedereen!

  1. Stagiair Assistent bouwen, wonen en onderhoud;
  2. Stagiair Interieurvakman woning stofferen;
  3. Stagiair Commercieel medewerker.

Bij Hovek Projectinrichting bieden we niet alleen trainingen aan, maar ook kansen voor loopbaanontwikkeling. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de toekomst van Hovek Projectinrichting.

Erkend leerbedrijf

Je bent altijd welkom

voor een bakje koffie op één van onze locaties