Vacatures

Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn is een dynamisch bedrijf met al meer dan 45 jaar ervaring en technische knowhow.

Wij richten ons in hoofdzaak op het projectmatig aanbrengen van projectstoffering ten behoeve van de zorgsector, scholen en utiliteitsbouw.

Uitgangspunten hiervoor zijn het professioneel beoordelen, adviseren en hierna realiseren van het complete vloeren- en raambekleding pakket. Op jaarbasis verwerken onze eigen vakbekwame medewerkers circa 250.000 m² vloeren en vele soorten raambekleding.

Door structurele groei van onze werkzaamheden, hebben wij veel vacatures en zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil jij leuk en ambachtelijk werk doen? Werk je netjes, precies en wil je graag direct resultaat van je werken zien? Dan is het vak project stoffeerder perfect voor jou!

Vacatures

Wil je altijd al bijdragen aan het versnellen van succes? Doe ervaring op als Stagiair Marketing & Bedrijfskunde bij Hovek Projectinrichting B.V. in Enter en leg een stevige basis voor een veelbelovende carrière!

Vacature Stagiair Marketing & Bedrijfskunde

We hebben onze stageplaatsen weer up-to-date gemaakt op Stagemarkt.nl. Leerlingen die bij ons binnenkomen, krijgen opdrachten op het juiste niveau. We zorgen ervoor dat je afwisselend werk hebt en dat je alles leert over ons bedrijf en onze mooie werkzaamheden!

Vacatures

Je bent altijd welkom

voor een bakje koffie op één van onze locaties