Vacature Stoffeerder

Wil jij leuk en ambachtelijk werk doen? Werk je netjes, precies en wil je graag direct resultaat van je werken zien? Dan is de vacature stoffeerder perfect voor jou!

Als stoffeerder voor Hovek Projectinrichting maak je dagelijks de mooiste vloeren van harde en zachte vloerbedekkingen. Geen dag is hetzelfde en het is een zelfstandige functie met veel vrijheid en afwisselende werklocaties. Dankzij jou zien gebouwen er piekfijn en aangekleed uit. Tenslotte is iedereen blij als jij de klus geklaard hebt!

Onze vakmensen leiden je intern op als specialist in de professionele projectstoffering. Je maakt het hele proces mee vanaf het schoonmaken, schuren en egaliseren tot het verlijmen van vinyl in banen of stroken, tapijttegels of marmoleum. Daarbij kom je op de meest bijzondere plekken, waar je normaal geen toegang hebt. Maar bovenal werk je met leuke collega’s in een gezellig team.

Met jouw werkmentaliteit wil je graag een echt ambacht vak leren. Je doet er alles aan om onze klanten te helpen en gaat netjes en precies te werk. Daarnaast wil je graag nieuwe dingen leren en heb je ook een technisch inzicht om zo het beste resultaat te krijgen.

Hovek Projectinrichting is een dynamisch, laagdrempelig familiebedrijf met een open en toegankelijke organisatie en een platte organisatiestructuur. Wij zijn al meer dan 45 jaar specialist in de professionele projectstoffering. We werken vanuit onze locaties in Enter, Zwolle en Apeldoorn en richten ons op het aanbrengen van harde en zachte vloerbedekkingen (zoals tapijt, vinyl en marmoleum) en diverse raambekledingen voor de zorgsector, scholen en utiliteitsbouw.

Ben jij de persoon voor deze functie en wil jij graag binnen ons bedrijf aan de slag? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar eotten@hovek.nl of bel voor meer informatie 0547-386080.

Stoffeerder

Je bent altijd welkom

voor een bakje koffie op één van onze locaties