Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting bundelen de krachten

Het Almelose Ter Horst Wonen & Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.

De samenwerking krijgt vorm door een deelname van 50% van Gâteau Investments B.V., die ook de aandelen bezit van Ter Horst Wonen en Projecten, in Hovek.

De huidige eigenaren van laatstgenoemde onderneming, Dick ten Brinke en Erik ten Hove treden terug. Geert ten Brinke zoon van Dick ten Brinke, verwerft eveneens 50% en wordt de nieuwe directeur van Hovek.

Geert ten Brinke was de afgelopen jaren al actief binnen de onderneming als operational manager en kent de onderneming dan ook als zijn broekzak. “Toen duidelijk werd dat de huidige eigenaren van Hovek wilden terugtreden, trad een spannende tijd aan. Hovek is een gezonde onderneming die met veel liefde voor het vak en betrokken vakmensen is gegroeid. Om de groei verder vorm te geven zijn we op zoek gegaan naar een onderneming met dezelfde waarden en liefde voor het vak. We zijn dan ook erg blij dat we deze partner gevonden hebben” aldus Geert ten Brinke.

Ter Horst bedient dezelfde markten als Hovek, maar heeft daarnaast ook een stevige positie weten te verwerven met hoogwaardige stoffering bij particulieren.

Voor het personeel, de klanten en de leveranciers van beide ondernemingen verandert er op korte termijn niets. De ondernemingen blijven onder eigen naam opereren en zetten hun activiteiten voort op de huidige locaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je bent altijd welkom

voor een bakje koffie op één van onze locaties