Metamorfose woonlocatie Titus Brandsmahof

In opdracht van onze gewaardeerde relatie Twinta mochten we een complete restyling uitvoeren in woonlocatie Titus Brandsma in Almelo. Het ging om circa 500m² in het volledige restaurant en een deel van de gangen.

De keuze is gevallen op warme houtstroken in PVC Allura met een toplaag van 0,7 mm. Ondanks de uitdaging om de bereikbaarheid van de appartementen tijdens de werkzaamheden te garanderen, is alles dankzij de nauwe samenwerking met de huismeester prima verlopen.

Het resultaat is prachtig geworden! We wensen de bewoners van het verzorgingstehuis veel plezier en wooncomfort in hun vernieuwde omgeving.

Heeft u ook een mooi project? We gaan de uitdaging graag aan!

Onze Projecten

Je bent altijd welkom

voor een bakje koffie op één van onze locaties