Duurzaamheid

Als projectstoffeerder voor onder andere scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Voor vaste, gewaardeerde, relaties is het geen verrassing dat duurzaamheid bij ons al decennia lang hoog in het vaandel staat. We maken al tientallen jaren bewuste keuzes om zo min mogelijk, maar het liefst geen, schade toe te brengen aan mens en milieu.

Duurzaamheid

Daarom zijn we met onze vestiging in Zwolle begin 2021 overgestapt naar groene energie. Onze energieleverancier koopt groene energie in bij duurzame producenten. Daarvoor kopen ze groencertificaten (Garanties van Oorsprong) in en op die manier vergroenen ze de energie die ze inkopen.

We gebruiken enkel oplosmiddelvrije producten die we altijd veilig verwerken. Daarnaast verwerken we enkel stofarme of stofvrije producten en houden we hier rekening mee bij de aanschaf van machines.

We zijn altijd bezig met het hergebruiken van materialen, verantwoord scheiden van onze afvalstromen én recycling. Ook zoeken we naar nieuwe milieubesparende producten en nieuwe manieren om producten te recyclen.

Verder denken we na over de efficiëntie en uitstoot bij de transport van producten naar projecten en andere transportbewegingen. We hebben onze bedrijfsbussen vervangen door nieuwe bussen en de overige bedrijfsauto’s door nieuwe generatie motoren. Ook heeft ons adviseursteam volledig elektrische auto’s.

We hebben zonnepanelen op onze bedrijfsgebouwen en we denken na over de volgende stap op onze duurzaamheidsladder, want duurzaamheid is constant in ontwikkeling en wij bewegen hierin mee.

Je bent altijd welkom

voor een bakje koffie op één van onze locaties