Loading...
Projectstoffering voor kantoren 2023-03-27T14:12:43+00:00

Projectstoffering voor kantoren

Heeft u een kantoor en bent u op zoek naar een partij voor de complete projectstoffering? Hovek is dé partij voor de complete projectstoffering voor kantoren. We denken mee in de juiste uitstraling en we houden rekening met uw duurzaamheidsdoelen en akoestische oplossingen.

Projectstoffering voor kantoren

De juiste uitstraling van uw kantoor

Wilt u een moderne, industriële of een landelijke uitstraling? Wij geven u advies over de verschillende materialen en producten die bij uw voorkeur passen. We maken een design over het eindresultaat. Zodat uw kantoor de uitstraling krijgt die u wenst.

Projectstoffering voor kantoren die voldoet aan de duurzaamheids- en akoestische eisen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds belangrijker onderwerp. Opdrachtgevers die verwachten of zelfs eisen dat u duurzaam onderneemt. Of is het een strategisch doel van uw bedrijf? Wij denken graag mee over duurzame stoffering van uw kantoor.

Ook houden we rekening met de akoestiek, heeft u een grote ruimte met veel galm? Of wordt er veel gebeld in uw bedrijf? Projectstoffering kan enorm bijdragen aan de akoestiek in het gebouw. Welke akoestische wensen u ook heeft, wij weten er een oplossing voor.

Wilt u meer weten over de projectstoffering voor uw project voor een zorginstelling of ziekenhuis? Dan helpen wij u graag! Neem contact op en wij komen graag bij u langs.

Zo min mogelijk overlast in uw kantoor

Uw doel is continuïteit en operationeel zijn. Ons doel is zo min mogelijk overlast veroorzaken. Daarom proberen wij onze planning af te stemmen op uw wensen. Zodat we, bij een renovatie of upgrade, zoveel mogelijk aan het werk zijn als er minimale bezetting is op kantoor. Heeft u een nieuwbouw project? Dan proberen we onze werkzaamheden af te stemmen op deze planning.

Zijn er wel mensen aanwezig ten tijde dat wij aan het werk zijn? Dan gaan we zo stil en discreet mogelijk te werk.

We stellen ons flexibel op, denken in mogelijkheden en zorgen ervoor dat we afspraken nakomen.

Meer weten over projectstoffering voor kantoren?

Wij helpen u graag! Neem contact op en wij komen graag bij u langs.