Loading...
Projectstoffering voor het Onderwijs 2023-03-27T14:06:22+00:00

Projectstoffering voor het onderwijs

Wij verzorgen de complete projectstoffering voor het Onderwijs. Projectstoffering dat bestendig is voor rondrennende jongeren, onderhoudsvriendelijk en bovendien voldoet aan uw duurzaamheidsdoelen. 

Projectstoffering voor het Onderwijs

Design projectstoffering voor uw onderwijsinstelling

Als school wilt u een moderne en hippe uitstraling. Wij denken met u mee over het design en geven advies over de nieuwste trends. We combineren verschillende materialen, kleuren en design zodat de uitstraling van de stoffering bij de onderwijsinstelling past.

Bovendien brengen we design, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid samen. Want de moderne uitstraling is belangrijk. Maar uw vloeren en raamdecoratie moet wel bestendig zijn tegen de rondrennende jongeren, goed schoon te maken zijn voor de schoonmakers en akoestische oplossingen bieden voor de grote groepen.

Flexibel tijdens schoolvakanties

Bovendien wilt u zo weinig mogelijk overlast. Daarom proberen wij onze werkzaamheden zo veel mogelijk aan te passen op jullie schoolvakanties. Zodat wij rustig aan het werk kunnen en leerlingen en docenten geen last hebben van onze werkzaamheden.

We stellen ons flexibel op, denken in mogelijkheden en zorgen ervoor dat we afspraken nakomen.

Meer weten over projectstoffering voor het Onderwijs?

Wij helpen u graag! Neem contact op en wij komen graag bij u langs.