Loading...
Projectstoffering voor de Zorg 2023-03-27T13:58:13+00:00

Projectstoffering voor de Zorg

Wij verzorgen de complete projectstoffering voor de Zorg. Bent u verantwoordelijk voor een zorginstelling of een ziekenhuis? En bent u met een project bezig voor een renovatie of nieuwbouw? Dan bent u op zoek naar een partij die de complete projectstoffering op zich neemt. Maar ook hygiëne en de gezondheid van uw bewoners of patiënten in acht neemt.

Projectstoffering voor de Zorg

Duurzaamheid en kwaliteit bij projectstoffering

Als zorginstelling of ziekenhuis is duurzaamheid voor u belangrijk. U heeft duurzaamheidsdoelen waar u aan wilt voldoen en wij begrijpen dat. We denken met u mee met de meest duurzame en beste oplossing voor de vloeren, raamdecoratie en andere stoffering van uw project.

Bovendien kunt u zich alleen de hoogste kwaliteit permitteren. De vloeren moeten hygiënisch zijn en een operatiekamer of IC moet voldoen aan de hoogste eisen. Met onze jarenlange ervaring weten wij welke kwaliteit u nodig heeft. We adviseren en ondersteunen u graag in dit proces.

Flexibel en meedenkend

Bij de projectstoffering van uw zorginstelling of ziekenhuis wilt u een partij die zich flexibel opstelt. Het werk kan hectisch zijn, de zorgverlening moet doorgaan, dat weten we. Daarom doen we altijd ons best om zo weinig mogelijk overlast te verzorgen. Dit doen we door flexibel mee te denken, op aangepaste werktijden te werken en discreet te werk te gaan.

Meer weten over projectstoffering voor de Zorg?

Wij helpen u graag! Neem contact op en wij komen graag bij u langs.