Loading...
Projectstoffering voor De Overheid 2023-03-27T13:52:33+00:00

Projectstoffering voor De Overheid

Bent u een vertegenwoordiger van de provincie, een projectleider van de gemeente of werkt u voor de overheid? Dan bent u op zoek naar een betrouwbare, gespecialiseerde partij die de complete projectstoffering voor De Overheid verzorgd. Wij denken mee in uw duurzaamheidsdoelen, houden rekening met akoestische eisen en passen ons aan uw planning aan.

projectstoffering voor De Overheid

Projectstoffering die voldoet aan de duurzaamheidsdoelen

Als overheidsinstantie heeft u hoge duurzaamheidsdoelen. Wij houden hier rekening mee in ons advies, de materiaalkeuze en ons ontwerp. Projectstoffering kan voor u als overheidsinstelling bijdragen aan de duurzaamheid van uw gebouw.

De juiste uitstraling en akoestiek

Wat voor uitstraling heeft het gebouw of de ruimte? Welke uitstraling en stijl wilt u creëren of hanteren? Wij geven u advies over de verschillende materialen en producten die hierbij passen. We maken een design over het eindresultaat. Alles om een bijdrage te leveren aan het eindresultaat van uw project.  

Ook houden we rekening met de akoestiek, is het een grote ruimte met veel galm? Of komen er vaak bezoekers of inwoners langs in de ruimte? Projectstoffering kan enorm bijdragen aan de akoestiek in het gebouw. Welke akoestische eisen er ook zijn, wij houden er rekening mee!

Zo min mogelijk overlast

U wilt dat uw project zo weinig mogelijk overlast verzorgd in het gebouw. Ons doel is om dit voor u te verwezenlijken. Daarom proberen wij onze planning af te stemmen op de werkzaamheden in het gebouw. Zodat we, bij een renovatie of upgrade, zoveel mogelijk aan het werk zijn als er minimale bezetting is in de ruimte of het gebouw. Begeleidt u een nieuwbouw project? Dan proberen we onze werkzaamheden af te stemmen op deze planning.

Zijn er wel mensen aanwezig ten tijde dat wij aan het werk zijn? Dan gaan we zo stil en discreet mogelijk te werk.

We stellen ons flexibel op, denken in mogelijkheden en zorgen ervoor dat we afspraken nakomen.

Meer weten over projectstoffering voor De Overheid?

Wij helpen u graag! Neem contact op en wij komen graag bij u langs.