Scholengemeenschap Het Assink

Tijdens de zomervakantie mochten we wederom diverse locaties, van Het Assink in Haaksbergen en Eibergen, onder handen nemen. In totaal hebben meer dan 1600m2 vervangen met linoleum, tapijttegels en schoonloopzones.

Samenwerken met de facilitaire dienst

Bij de voorbereidingen werkten we nauw samen met de facilitaire diensten van onze opdrachtgever zelf. Samen met onze vloerspecialisten hebben we een goede oplossing bedacht om de werkzaamheden snel, goed en mooi uit te voeren.

Herstellen en klaarmaken van de huidige vloeren

De scholengemeenschap is actief geweest tot voor de vakantie, dit in combinatie met een strak schema, moesten we de nieuwe tegels over de huidige vloeren plakken. Daarom werden de huidige vloeren eerst klaargemaakt. Deze Marmoleumvloeren hebben we ontvet en ontdaan van de diverse waslagen. Daarnaast hebben we de slechte vloerdelen verwijderd en uitgevlakt.

Een snelle oplossing

Vanwege het zeer strakke tijdschema is er gekozen voor Linoleumtegels van 100×100. Het volledige vloeroppervlak hebben we voorzien van de duurzame afwerking van linoleum, van twee kleuren betonlook, in combinatie met een tapijttegel. De tegels hebben we verlijmd aangebracht over de bestaande Marmoleumvloeren.

Door deze oplossing, in combinatie met deze mooie Linoleum- en tapijttegels, is het een erg geslaagde metamorfose geworden. Een eigentijdse uitstraling en een inspirerende omgeving die klaar is voor jarenlang gebruiksgemak.

Leerlingen, leerkrachten en directie gefeliciteerd en we wensen jullie heel veel inspiratie toe!