Bibliotheek

Renovatie bibliotheek Fundament Losser

In opdracht van onze gewaardeerde relatie OdV interieurarchitecten mochten we de complete vloerafwerking van circa 400 m² verzorgen in deze bibliotheek.

Bij deze renovatie kozen we ervoor om de bestaande ondervloeren te behouden, maar niet zonder een grondige opknapbeurt. We hebben de ondervloeren zorgvuldig opgeschuurd en vervolgens voorzien van het hoogwaardige Sigan tape.

Maar dat is nog niet alles. Om de bibliotheek een eigentijdse uitstraling te geven, hebben we PVC stroken aangebracht en aangevuld met tapijttegels en het design van Bolon. Het resultaat? Een harmonieus samenspel van materialen en texturen dat de bibliotheek nieuw leven inblaast.

De technische uitvoering van dit project was allesbehalve alledaags, maar het resultaat is niets minder dan adembenemend. Het is een ware blikvanger en een plek waar mensen graag samenkomen om kennis en inspiratie op te doen.

We zijn enorm trots op dit prachtige eindresultaat. Fundament Losser van harte gefeliciteerd met deze vernieuwde ruimte!

Heeft u ook een mooi project? We gaan de uitdaging graag aan!
📞 0547 – 386 080
✉️ info@hovek.nl