Gelre Ziekenhuis IC Apeldoorn

Vervanging ESD vloeren IC afdeling Gelre Apeldoorn.

Opdracht aan het projectteam TD , BAM en Hovek om met minimale overlast de afdeling met 14 boxen en gangen te renoveren. De IC moest in bedrijf blijven en zonder gevaar voor de gezondheid van de patiënten.

Een traditionele benadering van slopen, schuren en nieuw materiaal was ongewenst, dit ivm de veelheid aan gevoelige apparatuur.

In samenspraak met onze leverancier gekozen voor zgn. lijm op de rol, en materiaal aangebracht over de bestaande bedekking. Ook technisch gezien moest deze hoogwaardige stroomgeleidende ESD vloer, aangebracht op koperbandnet, voldoen aan alle normeringen.

Na controlemetingen achteraf voldeed de nieuwe vloer ruim aan alle eisen. Door toepassing van meerdere kleuren is een warme uitstraling gecreeerd , passend binnen hun huisstijl.

Door onze eigen vakmensen vakkundig aangebracht ,let u op de strakke afwerking van met name de zgn. holle hoek plinten. Unieke prestatie, minimale overlast, sneller dan gepland en hoegenaamd stofvrij. Dit alles tot volle tevredenheid van personeel en uitvoeringsteam, en super trots op het eindresultaat.