Herbestemming religieus erfgoed Gravenhuis en Santa Clara

Vervanging van circa 3000 m² vloerafwerkingen.
In samenwerking met de projectarchitect en bouwer de plannen uitgewerkt voor de herinrichting van dit voormalige kloostercomplex.

In het Gravenhuis wordt een woonverblijf voor de zusters gerealiseerd met zit/slaapkamers, huiskamers, kantoor/vergaderruimten en een kapel.
Santa Clara wordt omgebouwd tot ontmoetings-/bezinningscentrum  met diverse zalen, gastverblijven, huiskamers en kantoor/vergaderruimten.

Gekozen is voor een luxe uitstraling met frisse tapijten gecombineerd met vinylstroken in visgraat gelegd. Daarnaast worden en ook kamers voorzien van Marmoleum.

Een bijzondere en unieke locatie. verscholen in dit bosrijke gebied bij Denekamp.
De werkzaamheden zullen eind 2019 starten.

2019-12-11T08:51:01+00:00 16 December 2019|